Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Heinkenszand | Allround medewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar werk in Zeeland en houd je van auto of motorrijden? Zou het werk op een alles-er-op-en-er-aan tankstation bij je passen? Een combinatie van kassa, winkel en horeca werkzaamheden? Wil je werken in een team waar je het tankstation samen ‘runt’ en kun je beginnen?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation aan de A58 bij HeinkenszandVoor een tankstation aan de A58 ter hoogte van Heinkenszand, zoeken we:

FunctieUren per week
Allround medewerker tankstation32
Allround medewerker tankstation24
Vacatures tankstation Heinkenszand


Een nieuwe medewerker voor een kundig team dat het tankstation samen ‘runt’. Onder leiding van een prima manager die meer locaties onder zijn hoede heeft.

Het gaat om een locatie met shop en bakery op route naar zee. Benzines en andere brandstoffen rekenen de klanten af aan de pomp, op de opstelplaats. Voor eten, drinken, ruitenwisser vloeistof en andere artikelen komen klanten de shop binnen.
Op dit tankstation werk je diensten in de bakery, help je klanten aan de kassa, vul je schappen en de koffie automaat op tijd bij en houd je samen met je collega’s het tankstation schoon en op orde. De bakery op dit station is een echte eye catcher en draait volop om klanten te voorzien van Italiaanse bollen, verse koffie en andere verse voeding.


Profiel medewerker tankstation Heinkenszand aan de A58:

  • Ervaring in de horeca, met vers afdeling of tankstation, verkoop, kassa, winkel ervaring;
  • 4, 3 of 2 dagen in de week inzetbaar op verschillende dagen. Op diensten van 06:00 – 14:00 of 13:00 – 21:00, ook (bijvoorbeeld om de week) in het weekend;
  • Klantvriendelijk en behulpzaam. Je voert de werkzaamheden verzorgd uit en helpt klanten verder;
  • Rijbewijs en eigen vervoer. 
  • Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113360


Terug naar vacature overzicht tankstations