Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amsterdam West | Medewerker tankstation

Terug

Vind je het leuk met klanten te werken? Een luxe Italiaanse bol beleggen, een praatje, een product vinden, afrekenen en het tankstation schoon, op orde houden? Past zelfstandig samen werken je: een werk plek waar je met twee of meer mensen tegelijkertijd aan het werk bent?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation in Amsterdam WestVoor een tankstation aan de doorgaande weg in Amsterdam West zijn we op zoek naar:

FunctieUren per week
Medewerker tankstation24
Medewerker tankstation16
Vacatures tankstation Amsterdam West


Een medewerker, collega voor een tankstation waar je ten minste met z’n tweeën aan het werken bent. Voor 4, 3 of 2 dagen in de week.

Je werkt op dit tankstation kassa en shop diensten waarin je het tankstation schoon, gevuld en op orde houdt en klanten helpt met afrekenen. Mocht de bakery ook bij je passen, dan kun je ook kiezen één of meer bakery diensten in de week werken.


Profiel medewerker tankstation Amsterdam West:


  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkel, verkoop, kassa, supermarkt, horeca; 
  • Prettig en behulpzaam. Je pakt de werkzaamheden op en hebt er plezier in; 
  • Je bent gastvrij en vindt je weg op het tankstation en in het team;
  • 2, 3 of 4 dagen per week inzetbaar op verschillende dagen, om de week ook in het weekend. Op diensten van 06:00 – 14:00, 12:00 – 20:00 en 16:00 – 24:00 uur.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113493


Terug naar vacature overzicht tankstations