Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Maasbree | Medewerker tankstation

Terug

Ben je op zoek naar werk, ter overbrugging of voor vast? Past werk met klanten jou, achter de kassa, in een winkel of op een tankstation? Heb je rijbewijs met eigen vervoer, graag wat te doen en wil je aan de slag?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation bij Maasbree aan de A67Voor een klant met een locatie aan de snelweg bij Maasbree zijn we op zoek naar:

FunctieUren per week
Allround medewerker tankstation32
Allround medewerker tankstation24
Vacatures tankstation Maasbree aan de A67

Een nieuwe medewerker in een actief team voor 4, 3 of 2 dagen per week. De diensten op dit pompstation zijn onder andere van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00 uur.

Het gaat om een grotere snelweg locatie met bakery en shop. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je allround ingezet. Kassa, shop, buiten ronde, bakery en vracht. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een goede werk plek op een puur snelweg station.


Profiel tankstation medewerker Maasbree aan de A67:


  • Ervaring op een tankstation of in de verkoop, winkel, kassa, supermarkt horeca;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 of 22:00 – 06:00 uur, ook in het weekend;
  • Verantwoordelijk en enthousiast. Je pakt de werkzaamheden op en helpt graag;
  • Rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113488


Terug naar vacature overzicht tankstations