Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Roosteren | Tankstation medewerker

Terug

Ben je op zoek naar werk met klanten en kassa, en misschien wel op een tankstation? Werk je liever in een groter team waar meer collega’s op de werkvloer bezig zijn? Heb je twee of meer dagen per week ruimte om te werken en wil je aan de slag?

Dan ben jij de medewerker voor tankstation Roosteren aan de A2Voor een klant met een locatie aan de snelweg bij Roosteren zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Tankstation medewerker 32
Tankstation medewerker24
Vacatures tankstation Roosteren, A2


Een nieuwe medewerker voor 5, 4, 3 of 2 dagen per week.

Dit tankstation is zeven dagen in de week, dag en nacht geopend. Een snelweg locatie met spitsmomenten. Op dit station heb je de volgende werkzaamheden: kassa, shop, buiten ronde en vracht. Mocht je interesse hebben in het werken met eten en drinken dan kan dat ook.

In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een werkplek waar overdag altijd wat te doen is en het ’s nachts rustig is.


Profiel tankstation medewerker Roosteren aan de A2:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden; 
  • Je weet van aanpakken, bent enthousiast en behulpzaam;
  • 2 tot 5 dagen per week inzetbaar op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00). Ook in het weekend.
  • Rijbewijs en vervoer.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113478


Terug naar vacature overzicht tankstations