Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Walcheren, Zuid-Beveland en Terneuzen | Tankstation medewerker

Terug

In Zeeland is de zomer begonnen en onze klanten zoeken hulp voor hun tankstations. Op de eilanden Walcheren, Zuid-Beveland en Terneuzen hebben we diverse tankstation vacatures van meerdere olie organisaties.

We zoeken tankstation medewerkers voor:

Tankstations die zondag’s gesloten én stations die 24/7 geopend zijn.

Pompstations met 6 uurs diensten én tankstations met 8, zelfs 9,5 uurs diensten.

Locaties die 1 of 2 dagen per week iemand er bij willen vinden én tankstations die voor 3, 4 of 5 dagen per week een medewerker zoeken.

Profiel tankstation medewerkers:

5 tankstations zoeken nieuwe collega’s met levenservaring. Prettig met mensen omgaan komt bij deze organisaties in woord en daad eerst.

3 stations zijn op zoek naar mensen die, samen met de medewerkers en manager van het tankstation, de locatie zo op orde houden, dat de drukkere momenten op een dag goed te doen zijn. Team versterking.

De andere stations zijn minder uitgesproken in wie ze zoeken. Mijn ervaring is dat deze tankstations uiteindelijk kiezen voor degene waarvan ze vinden dat die het beste in hun manier van werken past.


Alle organisaties bieden, na een half jaar, een vaste plek wanneer je de locatie, het team en de organisatie leuk vindt.


Zou je aan de slag willen?

Zou je aan de slag willen en heb je winkel, kassa of verkoop ervaring? Woon je op Walcheren, Zuid-Beveland of Terneuzen en heb je eigen vervoer?

Dan spreken we je graag om te horen wat jij zoekt.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113419


Terug naar vacature overzicht tankstations