Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Heinkenszand | Allround medewerker tankstation

Terug

Woon je op Zuid-Beveland en ben je voor de komende twee maanden tot lange termijn op zoek naar werk? Passen horeca, kassa en winkel werkzaamheden je en wil je op tijd je rooster weten? Werk je graag in een kleiner team waar je het tankstation samen ‘runt’ en heb je je rijbewijs en eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation aan de A58 bij HeinkenszandVoor een tankstation aan de A58 ter hoogte van Heinkenszand, zoeken we:

FunctieUren per week
Allround medewerker tankstation32
Allround medewerker tankstation24
Allround medewerker tankstation16
Vacatures tankstation Heinkenszand


Een nieuwe collega voor een kleiner team dat het tankstation ‘runt’. Onder leiding van een prima manager die meer locaties onder zijn hoede heeft.

Het gaat om een locatie met shop en bakery op route naar zee. Benzine en andere brandstof rekenen de klanten zelf af bij de pomp, op de opstelplaats. Voor eten, drinken, ruitenwisser vloeistof en andere artikelen komen klanten de shop in lopen.
Op dit tankstation werk je diensten in de bakery, waar je verse broodjes belegt en koffie zet. Verder draai je kassa, vul je schappen en koffie automaat bij en houd je samen met je collega’s het tankstation schoon en op orde.


Profiel medewerker tankstation Heinkenszand aan de A58:

  • Ervaring in de horeca of met vers afdeling werkzaamheden. Eerder gewerkt op een tankstation of verkoop – , kassa – en winkel ervaring is ook welkom!;
  • 2, 3 of 4 dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen. Op diensten van 06:00 – 14:00 of 13:00 – 21:00, ook in het weekend;
  • Klantvriendelijk en behulpzaam. Je voert de werkzaamheden uit en helpt klanten met plezier;
  • Rijbewijs en eigen vervoer. 
  • Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer 113360


Terug naar vacature overzicht tankstations