Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Breda | Allround tankstation medewerker

Terug

Ben je voor een aantal maanden tot lange termijn op zoek naar werk? Passen kassa, winkel en horeca werkzaamheden je en wil je op tijd je rooster weten? Werk je graag in een kleiner team waar je het tankstation samen ‘runt’ en ga je graag aan de slag?

Dan ben jij de allround medewerker voor tankstation Breda


Voor een tankstation in Breda aan de doorgaande weg zijn we op zoek naar:

FunctieUren per week
Allround medewerker tankstation32
Allround medewerker tankstation24
Allround medewerker tankstation16
Vacatures tankstation Breda

Een allround collega voor een kleiner team dat het tankstation ‘runt’. Onder leiding van een prima manager die meer locaties onder zijn hoede heeft.

Het tankstation heeft een shop en bakery. De diensten op dit pompstation zijn van 06:00 – 14:00, 08:00 – 15:00 en van 14:00 – 22:00 uur. Je wordt op alle werkzaamheden ingezet: kassa, shop, buiten ronde, bakery en vracht. In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een prettige werkplek waar je samen en zelfstandig werkt.

Profiel allround medewerker tankstation Breda:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa -, verkoop – en winkel werkzaamheden. Bakery, horeca ervaring of willen werken met eten en drinken;
  • Enthousiast en behulpzaam, je pakt de werkzaamheden op en werkt verzorgd. De afwisseling in taken past je;
  • 2 of 3 dagen per week inzetbaar op verschillende dagen, ook in het weekend. Onder meer op diensten van 06:00 – 14:00, 08:00 – 15:00 en 14:00 – 22:00 uur. Geen nachtdiensten.
  • Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113363


Terug naar vacature overzicht tankstations