Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Culemborg | Tankstation medewerker

Terug

Ben je voor de komende twee maanden of langer op zoek naar werk? Bepaal je graag zelf wanneer je werkt en heb je interesse in winkel of horeca werkzaamheden? Kun je één of meer dagen per week aan de slag en heb je rijbewijs met eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation aan de A2 bij Culemborg
Voor een klant met een locatie langs de snelweg bij Culemborg zijn wij op zoek naar:

FunctieUren per week
Tankstation medewerker8
Tankstation medewerker16
Tankstation medewerker24
Tankstation medewerker32
Tankstation medewerker40
Vacatures tankstation Culemborg


Tankstation medewerkers voor 1, 2, 3, 4 of 5 diensten per week. De diensten op dit pompstation zijn onder meer van 05:30 – 13:30, 06:00 – 14:00, 12:00 – 20:00, 13:00 – 21:00, 14:00 – 19:45, 14:00 – 22:00 en van 22:00 – 06:00 uur.

Tot oktober willen we op dit tankstation graag een pompkracht team aan het bestaande team toevoegen. Zodat iedereen op dit tankstation een vrije dag kan blijven nemen, volop vakantie kan vieren en met plezier werkt.

De locatie ligt aan de snelweg en is 24/7 geopend. Het is een middelgroot station met shop, bakery en een cultuur van prettig doorwerken en op elkaar kunnen rekenen. De werkzaamheden bestaan uit kassa draaien, schappen vullen, een buiten ronde doen, in de bakery werken, vracht verwerken en het tankstation schoon en op orde houden. In overleg word je op verschillende dagen en diensten: kassa & shop of bakery, ingepland. Een actieve werkplek waar je met z’n allen het tankstation ‘runt’.


Profiel medewerker tankstation Culemborg:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca, bakery ervaring of kunnen werken met eten en drinken; 
  • Je weet van aanpakken, van dingen doen word je blij;
  • 1, 2, 3, 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor diensten. We puzzelen de diensten die jij kunt en wilt werken met plezier in het rooster;
  • Je bent behulpzaam en enthousiast.
  • In bezit van eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Vacature nummer: 113417


Terug naar vacature overzicht tankstations