Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zaandam | Verkoop – en food medewerker tankstation parttime of fulltime

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, weet je van aanpakken en kun je je rust bewaren? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en op zoek naar een actieve werkplek?

Dan ben jij de verkoop – en food medewerker die onze klant zoektVoor een klant met een locatie langs de snelweg bij Zaandam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Zowel parttime (12 – 24 uur per week) als fulltime (32 tot 40 uur per week) is mogelijk.

De locatie ligt aan de snelweg en is zeven dagen in de week, dag en nacht geopend. Het is een groot station met alles er op en er aan. Voorterrein, shop, supermarkt en bakery. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je uiteindelijk op alle werkzaamheden ingezet. Kortom, op een gegeven moment ben je echt ‘allround’.
In overleg word je op verschillende dagen en diensten ingepland. Een uitdagende werkplek waar je je eigen draai kunt vinden.


Profiel verkoop – en food medewerker tankstation Zaandam:


  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring is ook welkom; 
  • Je weet van aanpakken, raakt niet snel onder de indruk van een rij voor de kassa;
  • Meerdere dagen per week inzetbaar op vroege -, dag – late – en/of nacht diensten. De afwisseling in taken past je;
  • Je bent vriendelijk, graag bezig en enthousiast.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend, en in bezit van eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113329