Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Wezep | Service – en bakery medewerker 24 – 32 uur

Terug

Ben je graag bezig en maak je makkelijk even contact (een groet, een knikje, een 👋) met de mensen die binnen komen? Zodat ze blijer weer de weg op gaan? Heb je kassa – en verkoop ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek?

Dan ben jij de nieuwe collega voor tankstation Wezep!Voor een tankstation aan de A28 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Klanten kunnen op deze locatie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht om te tanken en voor het uitgebreide winkel – en prima horeca assortiment.

Op het tankstation zorg je er als team voor dat alles bijgehouden wordt. Je helpt klanten met afrekenen, je zorgt voor vers belegde broodjes, warme snacks en koele sappen vanuit de bakery, vult de shop en doet een buiten ronde. Met even een glimlach of een groet voor iedere klant.


Profiel service – en bakery medewerker tankstation Wezep:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met verkoop –, kassa – en winkel werkzaamheden. Ook horeca – of bakery ervaring is van harte welkom; 
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op vroege –, dag – en late diensten. Ook past de afwisseling tussen kassa en bakery diensten je;
  • Gastvrij, vriendelijk en helpt graag. Klanten komen graag bij jou en je past in het team;
  • Je gaat met plezier aan de slag.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief het weekend. De locatie ligt aan de snelweg en daarom is eigen vervoer (auto, motor) nodig.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113328