Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Weert | Tankstation medewerker 32 uur

Terug

Sta je open voor een werkplek waar het om mensen gaat? Heb je ervaring in retail (winkel) of horeca en spreekt de reuring op een tankstation langs de snelweg je aan?

Dan ben jij de nieuwe collega voor het tankstation bij Weert!


Voor deze snelweg locatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Op dit tankstation wordt gewerkt met de formule Moments & More: eten, drinken & beleving centraal.

Gasten kunnen op dit tankstation terecht voor brandstof en ook om zelf bij te tanken. Het station heeft een restaurant gedeelte waar je een kom gevulde soep, plate of snack rustig kunt eten. De shop heeft een ruim assortiment, inclusief luxe cadeau artikelen zoals blokken chocola en koffiebonen. Wanneer je op dit station aan het werk gaat krijg je in principe alle taken onder de knie. Je werkt kassa diensten, bakery diensten en zorgt als team voor een uitnodigend, prettig tankstation.

Dit station houdt rekening met jouw wensen voor het aantal uren per week en ritme (vroege vogel of meer een avond mens). Laat weten wat je kunt en past.


Profiel allround medewerker tankstation Weert

  • Je hebt ervaring op een tankstation, ervaring in de horeca of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden; 
  • Enthousiast en behulpzaam, je pakt de werkzaamheden op voert ze verzorgd uit; 
  • Je werkt klantvriendelijk en prettig samen;
  • Flexibel, meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende diensten (vroege -, late – en nacht diensten. 

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie is alleen bereikbaar via de snelweg. Daarom is eigen vervoer (auto, motor) nodig. Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Solliciteren


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113327