Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Eersel | Tankstation medewerker vanaf 24 uur

Terug

Ben je een doener, behulpzaam en vriendelijk? Spreekt de reuring op een tankstation je aan en vind je het leuk vele mensen op een dag van dienst te zijn? Op zoek naar een werkplek waar je horeca met kassa en winkel werkzaamheden combineert?

Dan ben jij de nieuwe collega voor tankstation Eersel!

Voor een klant met een locatie langs de snelweg van Eersel naar de grens met België zoeken we een nieuwe collega. De locatie is 7 dagen per week geopend van 06:00 tot 22:00 uur.
Het tankstation is een prachtige locatie met lichte shop, luxe bakery en restaurant gedeelte. Klanten stoppen hier voor brandstof en om zelf bij te tanken. Bijvoorbeeld met een goede kop koffie, uitsmijter of een kom gevulde soep. Op dit station leer je alle werkzaamheden te doen en draag je als team bij aan een gastvrij en prettig tankstation! 

Profiel allround verkoop medewerker tankstation Eersel

  • Je hebt ervaring op een tankstation, ervaring in de horeca of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden; 
  • Vriendelijk en gastvrij, je draagt bij aan een goede sfeer voor klanten en collega’s;
  • Affiniteit met eten en drinken, kassa diensten afwisselen met bakery en bediening past bij jou;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locaties zijn alleen bereikbaar via de snelweg, daarom is hebben van eigen vervoer (auto, motor) nodig. Je past bij het niet-roken-beleid op deze locatie.


Solliciteren


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113326