Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zevenbergschen Hoek | Medewerker tankstation vanaf 24 uur

Terug

Werk je graag met mensen, weet je van aanpakken en ben je (binnenkort) beschikbaar? Op zoek naar een goede werkplek?

Dan ben jij de medewerker voor tankstation Zevenbergschen HoekVoor een klant met een tankstation in Zevenbergschen Hoek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega vanaf 24 uur per week. 

De locatie ligt aan de snelweg en is dag en nacht geopend. Het is een ruim station met shop en luxe Moments & More bakery. Wanneer je op dit station aan de slag gaat werk je kassa -, shop –, bakery – en buiten diensten. In overleg vult je agenda zich met de dagen en diensttijden die je kunt werken. Een duidelijke werkplek met leuke klanten om van dienst te zijn.


Profiel medewerker tankstation Zevenbergschen Hoek:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring is ook welkom; 
  • Je weet van aanpakken en blijft ook goed doorwerken op momenten van piekdrukte;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op vroege -, dag – en late en/of nacht diensten. De afwisseling van werkzaamheden (kassa, bakery, shop, buiten) past je;
  • Je bent vriendelijk en behulpzaam.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegen systeem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Je hebt eigen vervoer: auto, motor, om bij het tankstation te komen. Het tankstation heeft een niet-roken-beleid.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113325