Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Eindhoven regio | Tankstation medewerker

Terug

Ben je bereid om te rijden, te beginnen en te doen? Wil je ontdekken of werken op een tankstation bij je past? Is een klein, zelfstandig tankstation jouw plek of werk je liever in een groter team op een snelweg locatie? 

Dan kun jij in het oostelijk deel van Noord-Brabant op diverse tankstations aan de slag!

Voor onze klanten met locaties van Bladel tot Veghel zijn we op zoek naar een nieuwe pompkracht collega. Zoek je werk voor zo’n 5 diensten per maand of juist een volledige werkweek van 40 uur? Er is in deze regio veel mogelijk.
Het gaat in eerste instantie om service medewerker werkzaamheden: je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een gevulde shop en houdt tankstation en buitenterrein schoon en opgeruimd. Spreken bakery werkzaamheden je ook aan: snacks, broodjes, koffie verzorgen, dan is daar op de grotere tankstations ook ruimte voor. Je hebt plezier in het helpen van mensen die even bijtanken.


Profiel tankstation medewerker Eindhoven regio:

  • Ervaring op een tankstation of in de verkoop, met kassa – en winkel taken. Horeca – of bakery ervaring is ook welkom!;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op 2 of meer diensttijden (bijvoorbeeld op vroege – en late diensten), ook in het weekend;
  • Enthousiast en vriendelijk. Je pakt alle werkzaamheden op en helpt iedere klant;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk. Je vindt redelijk snel je weg op locatie en werkt prettig samen.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. 
Eigen vervoer (auto, motor) is nodig om op de tankstations in deze regio te kunnen komen.


Solliciteren:


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113324