Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Hoofddorp | Verkoop – en food medewerker 24 uur

Terug

Werk je graag met mensen, weet je van aanpakken en ben je binnenkort beschikbaar? Op zoek naar een goede werkplek?

Dan ben jij de verkoop – en food medewerker voor tankstation HoofddorpVoor een klant met een tankstation in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. 

De locatie ligt aan de langs de doorgaande weg en is van 05:00 tot 24:00 geopend. Het is een ruim station met shop en bakery. Wanneer je op dit station aan de slag gaat werk je kassa -, shop –, bakery – en buiten diensten. In overleg vult je agenda zich met de dagen en diensttijden die je kunt werken. Een duidelijke werkplek met doorlopend klanten om van dienst te zijn.


Profiel verkoop – en food medewerker tankstation Hoofddorp:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring is ook welkom; 
  • Je weet van aanpakken en blijft rustig doorwerken bij een rij voor de kassa;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op vroege -, dag – en late diensten. De afwisseling van werkzaamheden past je;
  • Je bent vriendelijk, graag bezig en behulpzaam.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113323