Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Eemnes | Medewerker tankstation 32 uur

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, ben je graag bezig en (binnenkort) beschikbaar? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en op zoek naar een ‘winkel’ werkplek?

Dan ben jij de medewerker tankstation die onze klant voor Eemnes zoektVoor een klant met een locatie langs de snelweg bij Eemnes zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 32 uur per week. 

De locatie ligt aan de snelweg en is dag en nacht geopend. Het tankstation heeft een ruime shop en lange bakery. Open en overzichtelijk. Wanneer je op dit station aan de slag gaat leer je alle werkzaamheden uit te voeren: kassa -, shop –, bakery- en buitendienst taken. Na overleg vult je agenda zich met dagen en diensttijden. Een centrale, ruime werkplek met doorlopend aanloop van klanten.


Profiel medewerker tankstation Eemnes:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop –, winkel – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring is zeker ook welkom! 
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van een tijdelijke rij voor de kassa en werkt prettig door;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op bijvoorbeeld dag -, late – en nacht diensten. De afwisseling van werkzaamheden past je;
  • Je bent vriendelijk, energiek en behulpzaam.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Je hebt eigen vervoer: auto, motor, om bij het tankstation te komen.


Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113317