Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Utrecht regio | nachtdienst medewerker tankstations 24 uur

Terug

Ben je een avond mens, (binnenkort) beschikbaar en weet je van aanpakken? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en op zoek naar late diensten of nachtdiensten?

Dan ben jij de nachtdienst medewerker tankstations regio UtrechtVoor klanten met tankstations in Utrecht en in de regio Utrecht aan de A2, A27 en A12 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor late diensten en nachtdiensten. 

De meeste van deze 24/7 tankstations liggen aan de snelweg waardoor je er alleen met eigen vervoer: auto, motor, komt. Wanneer je in de nacht aan de slag gaat werk je kassa diensten. Goed kijken waar getankt wordt, wat geshopt wordt en prettig afrekenen met klanten. In de overdracht van late dienst naar nachtdienst pak je wellicht de laatste buitenronde op. In de overlap van nachtdienst naar de mensen die de vroege diensten werken, help je, indien nodig, bijvoorbeeld met het opstarten van de bakery.


Profiel nachtdienst medewerker tankstations regio Utrecht:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring kan ook; 
  • Je bent meer een avond mens dan een vroege vogel en staat stevig in je schoenen;
  • Inzetbaar op late diensten en nachtdiensten;
  • Je bent vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Mensen kunnen op je rekenen, je levert goed werk en houdt je aan de veiligheidsprocedures.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per maand beschikbaar, ook in het weekend, en zijn in het bezit van eigen vervoer (auto, motor).


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113320