Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Beek | Tankstation medewerker 24 uur

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, weet je van aanpakken en ben je in 2022 beschikbaar? In het bezit van het rijbewijs en eigen vervoer en op zoek naar een nieuwe werkplek?

Dan ben jij de verkoop – en food medewerker die onze klant voor Beek zoektVoor een klant met een locatie langs de snelweg bij Beek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. 

De locatie ligt aan de snelweg en is dag en nacht geopend. Het is een snelweg station met kleine shop en bakery. Goed te overzien. Wanneer je op dit station aan de slag gaat leer je alle werkzaamheden uit te voeren: kassa -, shop –, bakery- en buitendienst taken. Na overleg vult je agenda zich met dagen en diensttijden die je werkt. Een overzichtelijke werkplek, goed te doen.


Profiel verkoop – en food medewerker tankstation Beek:

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop – en kassa werkzaamheden. Horeca – of bakery ervaring is ook welkom; 
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van onverwacht een rij voor de kassa en pakt de werkzaamheden op;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op vroege -, late – en nacht diensten. De afwisseling van werkzaamheden past je;
  • Je bent vriendelijk, het liefst bezig en behulpzaam.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend, en zijn in het bezit van eigen vervoer.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113318