Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oss | Service medewerker 32 uur

Terug

Weet je van aanpakken, ben je redelijk stressbestendig en heb je ervaring in de verkoop of met kassa handelingen? Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor tankstation Oss!


Voor een klant met een tankstation aan de snelweg bij Oss zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week die vroege -, late – en nachtdiensten kan werken. Zoek je werk voor 24 uur per week, dan is dat op dit station ook mogelijk.

Het is een tankstation waar de sfeer al vele jaren goed is. Een top team. Het station is 24/7 geopend en wordt druk bezocht. Klanten komen om te tanken, kopen producten uit de shop of nemen wat te eten en te drinken mee voor onderweg. Wanneer je op deze locatie aan de slag gaat leer je alle werkzaamheden uit te voeren.


Profiel tankstation medewerker tankstation Oss
 

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met kassa –, verkoop – en winkel werkzaamheden. Ervaring in de horeca of in een bakery is ook welkom; 
  • Meerdere dagen per week ben je inzetbaar op vroege -, late – en nachtdiensten;
  • Je bent enthousiast, verwelkomt iedere gast met een glimlach en helpt mensen graag;
  • Betrouwbaar en je past in het team, je pakt de werkzaamheden (vaak samen) op en voert ze verzorgd uit.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend. Eigen vervoer is nodig omdat dit station alleen met de auto of op de motor bereikbaar is.


Solliciteren


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113315