Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zaltbommel | Allround medewerker tankstation 24 uur

Terug

Ben je een doorzetter, vriendelijk en redelijk flexibel? Vind je het leuk om met – en voor mensen te werken? Klanten op weg te helpen en bij te dragen aan het team?

Dan ben jij de nieuwe tankstation medewerker Zaltbommel

Voor een klant met een tankstation in Zaltbommel zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 24 tot 32 uur per week. De locatie ligt aan de doorgaande weg en is elke dag van 06:00 tot 24:00 geopend. 

Als allround medewerker en word je ingezet achter de kassa, in de bakery, in de shop en op het voorterrein. We zijn dan ook op zoek naar kandidaten die graag bezig zijn. De bakery op dit tankstation is een luxe bakery en is al jaren in trek bij de bedrijven in de directe omgeving. ‘Lunch’ is daardoor volle bak aan de slag.


Profiel allround medewerker tankstation Zaltbommel
 

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukkere kassa –, winkel – en verkoop werkzaamheden; 
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen past bij jou en je bent inzetbaar op vroege -, dag – en late diensten;
  • Je bent communicatief vaardig, helpt iedere klant met plezier en je werkt prettig samen;
  • Verantwoordelijk en nauwkeurig. De werkzaamheden voer je uit volgens de (veiligheids-)regels en procedures van het tankstation.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegen systeem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. En je past bij het niet-roken-beleid op het station.


Solliciteren


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de solicitatieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113314