Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Didam | Allround medewerker tankstation 24 uur

Terug

Weet je van aanpakken, ben je redelijk stressbestendig en heb je ervaring in de verkoop of met kassa handelingen? Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor tankstation Didam!


Voor een klant met een goed bezocht tankstation aan de A12 zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken iemand voor 24 uur per week die flexibel inzetbaar is op vroege – en late diensten.

Het is een actief tankstation en van 05:00 tot 22:00 uur geopend. Klanten komen om te tanken, voor het assortiment in de shop of om wat te eten en te drinken. Ook voor onderweg. Wanneer je op deze locatie aan de slag gaat leer je stap-voor-stap alle werkzaamheden uit te voeren.


Profiel allround medewerker tankstation Didam:
 

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met drukkere kassa – en winkel werkzaamheden. Ervaring in de horeca of in een bakery is ook welkom; 
  • Meerdere dagen per week ben je inzetbaar op alle voorkomende diensten (vroege – en late diensten);
  • Je bent vriendelijk & enthousiast, je verwelkomt iedere gast met een glimlach en helpt mensen graag;
  • Stressbestendig, op jou kun je rekenen, je pakt de werkzaamheden op en voert ze verzorgd uit.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend. Doordat het een snelweg locatie is heb je eigen vervoer nodig. Op dit tankstation geldt een niet-roken-beleid.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113313