Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Ede | Tankstation medewerker

Terug

Heb je iets van een ‘vrijbuiter’ in je, bepaal je graag zelf wat je wel en niet doet? Maak je makkelijk contact met mensen en vind je, in een nieuwe omgeving, redelijk snel je weg? Op zoek naar enkele diensten per maand tot een volle werkweek?

Dan ben jij onze nieuwe collega voor de tankstations Ede en omstrekenWij zoeken versterking van ons team dat inspringt op de tankstations die (tijdelijk) hulp kunnen gebruiken. 
Voor Ede gaat om tankstations in – en rondom Amersfoort, Ede en Arnhem.

De stations die hulp van ons verwachten zijn tankstations aan snelwegen, doorgaande wegen en buurtstations.
Wij zoeken mensen die zichzelf al een beetje kennen. Die met twee benen stevig op de grond staan en plezier beleven aan wat ze doen. 
Tijdens je dienst als medewerker tankstation kom je, afhankelijk van de grootte – en de openingsuren van het station, kassa werk tegen, buitenrondes en shop werkzaamheden (bijvullen, schoon en op orde houden).

Enkele diensten per maand is mogelijk en een volle werkweek kan ook! Hoe ver rijd je maximaal en hoeveel diensten wil je werken?

Profiel tankstation medewerker tankstations Ede en omstreken

  • Betrouwbaar en zorgvuldig;
  • Vriendelijk en doorgaans blij. Iedereen krijgt even je aandacht: een groet, een lach, een praatje, een blik of een 👍🏼!;
  • Stressbestendig. Je gaat aan de slag en helpt het station;
  • Diensten op tankstations zijn er 24/7. Het enige wat niet bij pompkracht past is: nooit in het weekend willen of kunnen werken;
  • Eigen vervoer;

Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113312