Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Beesd | Service medewerker tankstation 24 – 32 uur

Terug

Op zoek naar een nieuwe werkplek? Past werken op verschillende dagen en dagdelen jou? Heb je tankstation -, kassa – of verkoop ervaring en ben je (binnenkort) beschikbaar?

Dan ben jij de service medewerker die het team in Beesd zoektVoor een klant met een locatie aan de snelweg ter hoogte van Beesd zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. 

Het tankstation is dag en nacht geopend. Je wordt ingezet op ochtend -, dag -, avond – en nachtdiensten. Het is een goed bezocht, groot station met alles er op en er aan. Een ruime, lichte shop met een groot onderweg assortiment inclusief artikelen om cadeau te kunnen doen. Een bakery plus, ook met de basis aan gevulde koeken, saucijzenbroodjes en koffie. Goede toiletten.
Als service medewerker voer je kassa -, shop en buitenronde werkzaamheden uit.
Indien nodig en het kan, dan help je jouw collega’s op weg met enkele voorbereidende werkzaamheden in de bakery.


Profiel service medewerker tankstation Beesd

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met drukkere kassa werkzaamheden; 
  • Je bent een aanpakker. Je pakt alle voorkomende werkzaamheden gestructureerd op;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en en flexibel inzetbaar op vroege (ochtend) -, dag -, late (avond) – en nachtdiensten;
  • Je bent vriendelijk, gastvrij en niet snel onder de indruk van een rij.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief het weekend, en zijn in het bezit van eigen vervoer.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113280