Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Rumpt | Horeca medewerker 32 uur per week

Terug

Heb je energie, sta je stevig in je schoenen en kunnen mensen op jou rekenen? Ben je op zoek naar een nieuwe werkplek en spreekt de reuring in een bakery je aan?

Dan ben jij de horeca medewerker voor dit tankstation in Rumpt


Voor een klant met een goed bezocht tankstation langs de snelweg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. We vragen iemand voor vier dagen, vier diensten in de week.

Dit tankstation ligt aan de snelweg (rijksweg A15) ter hoogte van Rumpt. Het Moments & More concept: eten, drinken en beleving, staat centraal. Klanten die alleen tanken, kunnen direct afrekenen bij hun opstelplaats. Kom je als klant in de shop dan zijn daar comfortabele zitplaatsen en kun je ook een uitsmijter, kom gevulde soep of volledige maaltijd bestellen. Op dit station leer je de werkzaamheden kennen en uitvoeren. Als team zorg je voor een aantrekkelijke ruimte met gevulde shop, actieve bakery en bediende horeca.


Profiel horeca medewerker tankstation Rumpt
 

  • Je hebt ervaring met bakery werkzaamheden (op een tankstation) of horeca ervaring; 
  • Affiniteit met eten en drinken: van ter plekke belegde broodjes, frisse salades, smoothies en koffie tot plates;
  • Vriendelijk en opgeruimd: je verwelkomt iedere gast met een glimlach en helpt mensen graag;
  • Het tankstation is open van 05:00 – 23:00 uur en heeft ochtend -, dag -, avond diensten. 

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend. De locatie ligt aan de snelweg en eigen vervoer is nodig. Ook pas je bij het niet-roken-beleid van deze klant.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113306