Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amsterdam – Nieuw Sloten | Verkoop en food medewerker tankstation | 24 uur

Terug

Maak je makkelijk contact met mensen, weet je van aanpakken en ben je stressbestendig? Vind je het leuk bij te dragen aan goede service, heb je verkoop-ervaring en ben je meerdere dagen per week inzetbaar?

Dan ben jij de verkoop en food medewerker tankstation Amsterdam – Nieuw Sloten die onze klant zoekt!Voor een klant met een locatie in Amsterdam, Nieuw Sloten buurt, zoeken wij een nieuwe collega. 

Het gaat om een buurt locatie met shop, broodjes en snacks. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor goed belegde broodjes en warme snacks en houdt shop en tank terrein op orde. Ook zorg je samen met het team voor een schone en gevulde shop. De locatie is 7 dagen per week geopend, van 06:00 tot 00:00.


Profiel verkoop en food medewerker tankstation Amsterdam – Nieuw Sloten

  • Ervaring op een tankstation of met drukkere verkoop werkzaamheden, ook horeca – of bakery ervaring is welkom; 
  • Je weet van aanpakken, leert de mensen uit de buurt kennen en werkt nauwkeurig;
  • Meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op dag- en avonddiensten. De afwisseling in kassa werk, shop – en bakery diensten past wel bij jou;
  • Je bent vriendelijk en helpt graag.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief het weekend.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113298