Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein | Verkoop – en food medewerker tankstation | 32 uur

Terug

Ben jij enthousiast en werk je nauwkeurig? Heb je ervaring met horeca, verkoop of heb je al eerder op een tankstation gewerkt en ga jij graag een nieuwe uitdaging aan?

Dan ben jij de verkoop – en food medewerker voor dit tankstation in NieuwegeinVoor een tankstation aan de snelweg bij Nieuwegein zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het tankstation heeft een ruim voorterrein, een shop met supermarkt en horeca. De locatie is 24/7 open. Op dit station ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden waardoor je op een gegeven moment alle taken kent en kunt verzorgen.

Als visitekaartje van deze locatie helpt je iedere klant en zorg je met je collega’s voor een goede sfeer. Op dit station draai je kassadiensten, werk je in de shop en verzorg je horeca werkzaamheden. Met als resultaat een gevuld, schoon en opgeruimd tankstation!


Profiel verkoop – en food medewerker tankstation Nieuwegein

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met bakery – en horeca werkzaamheden; 
  • Je bent flexibel, meerdere dagen per week inzetbaar en het past jou om afwisselende diensten te werken;
  • Betrouwbaar & verantwoordelijk, aanwezig wanneer je er moet zijn, je voert jouw werkzaamheden nauwkeurig uit en kunt, indien nodig, zelfstandig het station draaien;
  • Je bent vriendelijk en gastvrij, staat iedere klant netjes te woord en blijft prettig doorwerken bij een lange rij voor de kassa.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, inclusief in het weekend, en zijn in het bezit van eigen vervoer.


Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113296