Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 8, 16 of 24 uur | Nijmegen

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar? Inzetbaar op de dag, avond en in de nacht en op zoek naar een leuke werkplek op het tankstation?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!


Voor een klant met een druk tankstation in Nijmegen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken meerdere collega’s voor 8, 16 of 24 uur per week. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Deze locatie in Nijmegen ligt aan een doorgaande weg en is 24H geopend. Het is een druk station met diverse pompen, een shop met hierin een PostNL punt en een bakery. Kortom, een gezellig drukke locatie waar altijd wat te doen is! Wanneer je op dit station aan de slag gaat wordt je op de verschillende afdelingen en diensten ingepland.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een harde werker, raakt niet onder de indruk van een lange rij aan de kassa en pakt alle werkzaamheden enthousiast op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op alle voorkomende diensten ( dag-, avond-, nacht- en weekenddienst);
  • Je bent vriendelijk & gastvrij en zorgt voor een warm welkom bij iedere gast.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113042