Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 – 32 uur per week | Dongen

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en betrouwbaar? Op zoek naar een leuke werkplek en ga je graag aan de slag op een locatie waar omgang met mensen centraal staat?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant met een locatie in Dongen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een mooie locatie met diverse pompen en een shop met hierin een bakery.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met kassawerkzaamheden;
  • Betrouwbaar & zelfstandig, jij pakt alle voorkomende werkzaamheden nauwkeurig op en bent goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en helpt iedere klant met een glimlach;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar tussen 06:00 – 20:10 en vindt het geen probleem om wisselende diensten & weekenden te werken.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is zowel met de auto, als de scooter of fiets bereikbaar. OV is helaas niet mogelijk, dit vanwege de vroege openingsuren van de locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113041