Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | 8, 16, 24 of 32 uur | Diverse regio’s

Terug

Heb jij ervaring op het tankstation of in de verkoop, ben je flexibel inzetbaar en pas jij je snel aan in een nieuwe werk-omgeving? Ben jij in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer en draag jij graag bij aan een goede service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht die onze klanten kan helpen!

Om onze klanten met tankstations in heel Nederland te kunnen blijven helpen, zoeken wij nieuwe collega’s! Pompkrachten die flexibel inzetbaar zijn en het leuk vinden om op verschillende tankstations diensten te draaien en zo veel van onze klanten te helpen.

We hebben een bijzonder jaar achter de rug, de corona heeft impact op het land en ook op de tankstations. Ondanks dat corona nog niet voorbij is, zien we wel weer een hoop ontwikkelingen. Het einde van de lockdown is voorbij, de zomer is in aantocht en reizen wordt steeds meer mogelijk. Dit zorgt nu al voor meer drukte in het land en dat zal alleen maar toenemen. Drukte in het land, zorgt voor meer drukte op de weg en dus ook op de tankstations. Zodoende zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om onze klanten te kunnen blijven helpen.

Ben je op zoek naar een leuke flexibele werkplek, dan horen we graag van je! We zetten je in op verschillende tankstations bij jou in de regio, op locatie draai je kassadiensten, zorg je misschien wel voor lekkere broodjes uit de bakery en houd je samen met al jouw collega’s het tankstation netjes, schoon en op orde.

Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of vergelijkbare werkervaring in bijvoorbeeld verkoop of horeca;
  • Je bent flexibel, het werken op diverse locaties en het invullen van wisselende diensten (dag, avond & nachtdiensten) past bij jou;
  • Een vriendelijke en nuchtere persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station en in een team;
  • Je ben nthousiast en weet van aanpakken, jij gaat met plezier aan de slag met de voorkomende werkzaamheden op iedere locatie.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. We zetten jou in op verschillende locaties en veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een must.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113043