Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround verkoopmedewerker tankstation | 16 – 36 uur | Tilburg

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en servicegericht? Inzetbaar in omgeving Tilburg en op zoek naar een leuke nieuwe werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant met een aantal locaties in Tilburg zoeken wij nieuwe collega’s. Het gaat om 3 locaties in Tilburg en je kan op de verschillen de stations worden ingezet. Sta je liever op een vaste locatie, ook dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden. We zijn op zoek naar meerdere collega’s en het dienstverband kan variëren tussen 16 – 36 uur per week. Op al deze stations ga je aan de slag als verkoopmedewerker tankstation en  pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt  de klanten aan de kassa, zorgt voor een goedgevulde shop en natuurlijk een schoon & opgeruimd tankstation. Heeft het station een bakery? Dan kan je ook daar worden ingezet. Alle tankstations zijn 7 dagen per week geopend en de diensttijden liggen tussen 06:00 – 24:00. Je werkt wisselende diensten verspreid over verschillende dagen in de week.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een aanpakker en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en inzetbaar tussen 06:00 – 24:00 uur;
  • Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en bereid om wisselende diensten te werken.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113040