Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en bakerymedewerker tankstation | 8 – 32 uur per week | Dordrecht

Terug

Ben jij een harde werker, klantvriendelijk en flexibel? Vind jij het leuk om ingezet te worden op de verschillende afdeling van het tankstation en ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe werkplek?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant zoekt!

Voor een klant met een groot tankstation langs de snelweg bij Dordrecht zijn we op zoek naar een nieuwe collega’s voor 8 tot 32 uur per week. We zoeken meerdere personen en er zijn dus ook verschillende mogelijkheden in het aantal te werken uren. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

De locatie lig aan de snelweg en is 24/7 geopend. Het station heeft een groot aantal pompen en een ruime shop met hierin een bakery, ook is er een koffiecorner waar klanten terecht kunnen voor luxe koffie’s en toebehoren. Op dit station word je ingezet als een echte allrounder, dit betekent dat je achter de kassa staat, in de bakery werkt en ook inzetbaar bent als barista.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Gastvrij, vriendelijk & communicatief vaardig; klanten komen graag bij jou op het station en jij werkt prettig samen met jouw collega’s.
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten (dag, avond & nacht ) en de inzet op verschillende afdelingen past bij jou;
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van een lange rij aan de kassa en pakt alle werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten kunnen in 3-ploegen systeem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan de snelweg, maar is eventueel per fiets/scooter bereikbaar via een parallelweg.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113034