Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 16 tot 24 uur | Omgeving Maasbree

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en heb jij affiniteit met eten & drinken? Per direct beschikbaar en op zoek naar leuke nieuwe werkplek in een dynamische omgeving?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant mooie locatie langs de snelweg ter hoogte van Maasbree zoeken we nieuwe collega’s. Het is een mooi tankstation met diverse pompen en een shop met hierin een bakery. De locatie vorig jaar aangekocht door onze klant, ze hebben de locatie verbouwd & ingericht in de formule Moments & More. De shop draait om eten, drinken & beleving. Gasten kunnen terecht voor het afrekenen van de brandstof en diverse shop items, eten & drinken vanuit de bakery en leuke cadeau-artikelen. Op deze locatie ga je als een echte allrounder aan de slag en pak je alle voorkomende werkzaamheden op.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een aanpakker en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en inzetbaar tussen 06:00 – 22:00 uur;
  • Je bent vriendelijk & servicegericht, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en bereid om wisselende diensten te werken. Deze locatie ligt aan de snelweg, dus heb hebben van eigen vervoer is een must. Ook pas je bij het niet-roken-beleid van deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113038