Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekend- en vakantiemedewerker tankstation | Oosterhout

Terug

Ben jij beschikbaar in het weekend en ook de komende zomerperiode extra inzetbaar? Per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!


Voor onze klant met een tankstation langs de snelweg bij Oosterhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor in het weekend, die de komende zomerperiode ook extra inzetbaar is op doordeweekse dagen. Het gaat om een grote locatie langs de snelweg met diverse pompen en een ruime shop met hierin een bakery. Op de locatie draai je diensten achter de kassa, maar zorg je ook vanuit de bakery voor lekkere broodjes en warme snacks. Daarbij zorg je samen met jouw collega’s voor een goedgevulde shop en een schoon en opgeruimd station.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent vriendelijk en gaat enthousiast met de werkzaamheden aan de slag;
  • Beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag, tijdens de vakantie ben je ook bereid om op doordeweekse dagen te werken;
  • Je bent verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken;

De juiste kandidaten zijn beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag en inzetbaar passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. De locatie ligt aan de snelweg maar is via een parallelweg ook bereikbaar met de scooter of fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113035