Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | diverse tankstations | 8 – 32 uur per week | Regio Tilburg

Terug

Om verschillende van onze klanten te kunne blijven helpen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de regio Tilburg. Ben jij gastgericht, flexibel en heb je verkoop-ervaring?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht in de regio die onze klanten kan helpen!

Om klanten met locaties in de driehoek Eindhoven, Breda, Oosterhout te kunnen blijven helpen zoeken wij nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar collega’s die flexibel inzetbaar zijn op diverse locaties in deze regio.

We hebben een bijzonder jaar achter de rug, de corona heeft impact op het land en ook op de tankstations. het afgelopen jaar waren er hierdoor ook minder vacatures, diensten en mogelijkheden op het tankstation. Ondanks dat corona nog niet voorbij is, zien wij wel weer mogelijkheden op het tankstation. De vakantieperiode staat voor de deur en het einde van de lockdown is (hopelijk) in zicht.

We verwachten dat dit voor meer drukte in het land, op de weg en dus op het tankstation zal gaan zorgen. Zodoende zoeken wij nieuwe collega’s!

Ben je op zoek naar een leuke flexibele werkplek, dan horen we graag van je! We zetten je in op verschillende tankstations bij jou in de regio. Op verschillende locaties draai je kassadiensten, zorg je misschien wel voor lekkere broodjes uit de bakery en houd je samen met al jouw collega’s het tankstation netjes, schoon en op orde.

Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Verkoopervaring, op het tankstation, in de winkel of in de horeca;
  • Je bent enthousiast en vriendelijk, klanten komen graag bij jou op locatie en je werkt prettig samen met de collega’s op verschillende locaties;
  • Flexibel werken is jou op het lijf geschreven, jij past je snel aan in nieuwe werksituaties en voor jou is het geen probleem om wisselende diensten te werken;
  • Je bent verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. We zetten jou in op verschillende locaties en veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een must.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113033