Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Omgeving Roosendaal

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en servicegericht? Per direct beschikbaar en op zoek naar leuke nieuwe werkplek in een dynamische omgeving?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant mooie locatie langs de snelweg ter hoogte van Roosendaal zoeken we nieuwe collega’s. Het is een mooi tankstation met diverse pompen en een shop met hierin een bakery. De locatie is eind vorig jaar in het bezit gekomen van onze klant, ze hebben de locatie verbouwd & ingericht naar de eigen formule en zoeken nu collega’s voor in de shop & bakery. Dit betekent dat je op deze locatie kassa-diensten draait maar ook werkzaam bent in de bakery waar je zorgt voor lekkere broodjes en warme snacks. Natuurlijk houd je ook samen met jouw collega’s de shop en het tankstation netjes, schoon en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een aanpakker en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en inzetbaar tussen 06:00 – 22:00 uur;
  • Je bent vriendelijk & servicegericht, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en bereid om wisselende diensten te werken. Het gaat om een snelweg locatie, maar het station is via een parallelweg ook per fiets/scooter bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113030