Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vakantiekracht tankstation | 32 uur per week | vanaf juli | Zoetermeer

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en heb jij verkoop-ervaring? Zoek je een leuke werkplek voor de zomer en ben je zo’n 32 uur per week inzetbaar?

Misschien ben jij dan de collega die onze klant deze zomer kan helpen!

Voor een klant met een tankstation in Zoetermeer zijn we op zoek naar een collega die in de zomermaanden tijdelijk kan helpen op locatie. We zoeken iemand die klantvriendelijk is, goed in staat is om zelfstandig te werken en flexibel inzetbaar is. Het station heeft vanaf half juli hulp nodig tot en met september, mogelijk wordt de aanvraag verlengd!

Het gaat om een leuke locatie met diverse pompen en een kleine shop. Je pakt hier de verschillende werkzaamheden op: je helpt de klanten aan de kassa, zorgt voor een gevulde shop en houd samen met jouw collega’s het tankstations en het buitenterrein schoon, netjes en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of in de verkoop;
  • Je bent vriendelijk en enthousiast, jij pakt alle werkzaamheden met plezier op en helpt iedere klant netjes;
  • Zelfstandig & verantwoordelijk, jij kunt goed zelfstandig te werken en bent in staat om het tankstation alleen draaiende te houden;
  • Je bent flexibel en in ieder geval beschikbaar in de maanden juli, augustus en september.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en inzetbaar op dag-, avond- en nachtdiensten. De locatie ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113031