Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 8, 16 of 24 uur per week | Omgeving Wilp

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar? Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!


Voor een klant met een druk tankstation langs de snelweg zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken meerdere collega’s voor 8, 16 of 24 uur per week. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Deze locatie ligt aan de snelweg (Rijksweg A1) ter hoogte van Wilp. De locatie is recent overgenomen door onze klant, verbouwd en de shop is ingericht in het concept Moments & More. Klanten kunnen hier terecht voor heerlijke broodjes, warme snacks & maaltijden en een goede kop koffie, maar ook voor diverse cadeauartikelen. Kortom een bijzondere locatie waar eten, drinken & beleving centraal staat!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Affiniteit met eten & drinken, jij zorgt voor heerlijke belegde broodjes, lekkere salades & smoothies en een warme kop koffie;
  • Je bent flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op alle voorkomende diensten ( dag-, avond-, nacht- en weekenddienst);
  • Je bent vriendelijk & gastvrij en zorgt voor een warm welkom bij iedere gast.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Het hebben van eigen vervoer is een must, deze locatie ligt langs de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113027