Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Babberich

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en kun jij goed zelfstandig werken? Zorg jij graag voor een glimlach bij iedere klant en zoek je een afwisselende werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!


Voor een klant met een druk tankstation langs de A12 ter hoogte van Babberich zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken meerdere collega’s voor 16 tot 24 uur per week.

Deze locatie ligt aan de snelweg en is recent overgenomen door onze klant. Op dit moment wordt er al gewerkt in de formule Moments & More op locatie, maar tegen de zomer zal het station verbouwd worden zodat het hele station deze mooie nieuwe uitstraling krijgt. De locatie is dagelijks geopend van 05:00 – 22:00 maar zal in de toekomst 24 uur per dag geopend zijn. Dit betekent dat je op deze locatie zowel dag, avond als nachtdiensten werkt.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar en het werken van wisselende diensten past bij jou;
  • Je gaat met plezier met de verschillende werkzaamheden aan de slag, draait diensten in de bakery, werkt achter de kassa en houdt samen met jouw collega’s de shop en het tankstation netjes, schoon en op orde;
  • Vriendelijk & collegiaal, gaten komen graag bij jou op locaties en je werkt prettig samen met jouw collega’s.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Het hebben van eigen vervoer is een must, deze locatie ligt langs de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113028