Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en horecamedewerker tankstation | 16 – 24 uur | Omgeving Maastricht

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar? Op zoek naar een leuke dynamische werkplek en vind jij het geen probleem om op meerdere locaties te werken?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt !

Voor een klant met een aantal locaties in de omgeving van Maastricht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Je zal ingezet op twee locaties en pakt hier alle voorkomende werkzaamheden op. Op beide stations help je klanten aan de kassa en zorg je voor schone goedgevulde shop en een opgeruimd tankstation. Ook hebben de tankstations een bakery, hier maak je lekkere broodjes en zorg je voor warme snacks.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een aanpakker en pakt de voorkomende werkzaamheden op beide stations met plezier op;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar tussen 06:00 – 22:00 en vindt het geen probleem om op verschillende locaties en wisselende dagen te werken;

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en beschikken over een rijbewijs en eigen vervoer. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113026