Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Odiliapeel

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en goed in staat om zelfstandig te werken? Beschikbaar in het weekend en op zoek naar een leuke werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant met een tankstation in Odiliapeel zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor in het weekend. Het is een kleine locatie met diverse pompen en een shop met hierin een bakery. Op deze locatie help je klanten aan de kassa, zorg je voor lekkere broodjes en een goedgevulde shop en houd je het tankstation netjes, schoon & op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent vriendelijk & enthousiast en pakt met plezier alle voorkomende werkzaamheden op;
  • Beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag tussen 07:00 – 20:30 uur, bij drukte ben je ook bereid om op doordeweekse dagen te werken;
  • Je bent verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken.

De juiste kandidaten zijn beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is hierdoor ook bereikbaar met de scooter of de fiets. Reizen met het OV is helaas niet mogelijk, dit vanwege de vroege starttijd op locatie. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113025