Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 8 – 24 uur | Wezep

Terug

Ben jij gastgericht, goed in staat om zelfstandig te werken maar ook een echte teamplayer? Op zoek naar een leuke nieuwe werkplek waar je horeca & verkoop combineert?

Misschien ben jij dan één van de nieuwe collega’s, die onze klant zoekt !

Voor een klant met een locatie langs de snelweg ter hoogte van Wezep zoeken wij nieuwe collega’s! Het is een mooi tankstation met diverse pompen op het buitenterrein en een ruime shop met hierin een bakery. Op deze locatie pak je alle werkzaamheden op, dit betekent dat je inzetbaar bent achter de kassa, in de bakery of shop en ook zorgt voor een opgeruimd en schoon tankstation.

De locatie is nu nog in de nacht gesloten, maar zal in de toekomst 24H open zijn. We zijn dan ook op zoek naar collega’s die inzetbaar zijn op dag-, avond- én nachtdiensten.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent flexibel, het werken op verschillende dagen past bij jou, ook ben jij inzetbaar op alle voorkomende diensten;
  • Vriendelijk en gastvrij, jij geeft elke klant een welkom, staat met een glimlach achter de kassen en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je bent dagelijks in het bezit van eigen vervoer, deze locaties ligt aan de snelweg en is alleen met de auto of motor bereikbaar.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en kunnen in een 3-ploegen systeem werken.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113024