Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Bergen op Zoom

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar? Per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke nieuwe werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt !


Voor een klant met een druk tankstation langs de snelweg bij Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het is een grote locatie met diverse pompen en een ruime shop met hierin een luxe bakery. Je wordt ingezet op alle afdelingen, je draait kassa-diensten, zorgt voor een goedgevulde en opgeruimde shop en werkt in de bakery waar je zorgt voor lekkere belegde broodjes, warme maaltijden en een goede kop koffie. Kortom, je gaat aan de slag als een echte allrounder!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent een aanpakker, raakt niet snel onder de indruk bij drukte en pakt de voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op alle voorkomende diensten ( dag-, avond-, nacht- en weekenddienst);
  • Je bent communicatief vaardig, begroet elke klant met een glimlach en werkt prettig samen met jouw collega’s.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en bereid om dag-, avond- en nachtdiensten te werken. Ook passen zij bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113023