Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Breda

Terug

Ben jij gastgericht, goed in staat om zelfstandig te werken maar ook een echte teamplayer? Op zoek naar een leuke nieuwe werkplek en ben je enthousiast om zo snel mogelijk aan de slag te gaan?

Misschien ben jij dan één van de nieuwe collega’s, die onze klant zoekt !

Voor een klant met een twee tankstations in Breda zijn wij op zoek naar een nieuwe collega’s. Beide locaties liggen in Breda en hebben naast de pompen en de shop een bakery waar gasten terecht kunnen voor belegde broodjes, warme snacks en goede koffie. Op deze locaties ga je dus aan de slag als een echt allrounder en zal je alle voorkomende werkzaamheden oppakken. Je helpt klanten achter de kassa, zorgt voor lekkere hapjes & drankjes in de bakery en zorgt voor een goedgevulde shop en een opgeruimd en schoon tankstation.

Onze klant zoekt collega’s voor beide tankstations, maar je zal geplaatst worden op 1 van de locaties. Bij drukte kan het zijn dat je ook op het ander station wordt ingezet. We zijn op zoek naar meerdere collega’s, solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Communicatief vaardig, jij maakt contact met iedere gast, zorgt voor vriendelijke afhandeling aan de kassa en werkt prettig samen met jouw collega’s.
  • Je bent zelfstandig en werkt nauwkeurig, voor jou is het geen probleem om alleen het tankstation te runnen;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen en tijden, maar ook het wisselen van verschillende werkzaamheden (kassa & bakery) is jou op het lijf geschreven.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en inzetbaar tussen 06:00 – 24:00 uur. De locaties liggen aan een doorgaande weg en zijn met de fiets, scooter en auto bereikbaar, reizen met het OV is vaak niet mogelijk, dit vanwege de vroege openingstijd van het tankstation. Op deze locaties geldt een niet-roken-beleid.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113020