Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 – 24 uur | Gilze

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en werk jij graag met eten & drinken? Ben jij beschikbaar en op zoek naar een werkplek waar contact met mensen centraal staat?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt | 16 – 24 uur per week | Gilze

Voor een klant met een mooie locatie langs de snelweg ter hoogte van Gilze zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het is een groot druk station met diverse pompen, een ruime shop en een bakery. Op deze locatie pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je gaat in de bakery aan de slag en maakt hier lekkere broodjes, warme snacks en zorgt voor een goede kop koffie. En je draait kassa-diensten en zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de shop en het tankstation netjes, schoon en op orde is.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Een aanpakker, jij weet van aanpakken en bent niet snel onder de indruk van lange rij, je pakt alle verschillende werkzaamheden met plezier op;
  • Je bent vriendelijk, jij werkt prettig samen met jouw collega’s op locatie en helpt iedere klant met plezier;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten (dag, avond & nacht)past goed bij jou.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in staat om in een 3-ploegen systeem te werken. Deze locatie ligt aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een pré. Ook pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113018