Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround verkoopmedewerker tankstation | 8 – 24 uur per week | Zevenbergen

Terug

Ben jij een harde werker, klantvriendelijk en flexibel? Kan jij goed omgaan met wisselende werkzaamheden en ga je graag aan de slag op een plek waar klantcontact centraal staat?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega die onze klant zoekt!

Voor een klant met twee locaties in de omgeving van Zevenbergen zijn we op zoek naar een nieuwe collega’s voor 8, 16 of 24 uur per week. We zoeken meerdere personen en er zijn dus ook verschillende mogelijkheden in het aantal te werken uren. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Beide locaties liggen aan de snelweg en zijn 24H geopend, je zal op 1 van de 2 stations worden geplaatst. Bij drukte kan het voorkomen dat je op de andere locatie wordt ingezet. Op deze locaties ga je aan de slag als een echte allrounder en word je ingezet achter de kassa, in de bakery en voor diensten in de shop. We zijn dan ook op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om met deze verschillende werkzaamheden aan de slag te gaan!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten (dag, avond en nacht) is voor jou geen enkel probleem;
  • Je bent communicatief vaardig, helpt iedere gast met plezier en kunt goed samenwerken met jouw collega’s;
  • Verantwoordelijk & nauwkeurig, jij pakt alle voorkomende werkzaamheden op en zorgt voor goede naleving van de regels en procedures op locatie.

De juiste kandidaten kunnen in 3-ploegen systeem werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locaties liggen aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een must. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113019