Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround verkoopmedewerker tankstation | 16 – 24 uur | Zaltbommel

Terug

Ben jij klantvriendelijk, flexibel en op zoek naar een dynamische werkomgeving? Vind je het leuk om werkzaamheden in de horeca af te wisselen met inzet achter de kassa en in de shop?

Misschien ben jij dan de nieuwe allround collega, die onze klant zoekt !


Voor een klant met een druk tankstation in Zaltbommel zoeken we nieuwe collega’s! We zijn op zoek naar meerdere collega’s voor 16 a 24 uur per week.

Het is een druk bedrijvig station met diverse pompen en een shop met hierin een luxe bakery. In de bakery kunnen gasten terecht voor lekkere broodjes, warme gerechten, salades, smoothies en natuurlijk een goede kop koffie! Het station is 7 dagen per week geopend van 06:00 – 24:00 uur.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je werkt graag met eten & drinken, draait met plezier diensten in de bakery en draagt bij aan een goede service op het tankstation;
  • Je bent flexibel, of je nou ingezet wordt in de bakery of achter de kassa, jij werkt overal met plezier! Ook past het werken op verschillende dagen & tijden bij jou;
  • Vriendelijk en gastvrij, jij bent communicatief vaardig, helpt iedere gast met plezier en werkt prettig samen met het team op locatie.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is ook met de fiets of scooter bereikbaar. Reizen met het OV zal niet mogelijk zijn gezien de vroege starttijd op locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113021