Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Helden-Panningen

Terug

Ben jij klantvriendelijk en heb je ervaring in de verkoop? Ben je op zoek naar een leuke baan voor in het weekend en ben jij bereid om in vakantie periodes extra te werken?

Misschien ben jij dan de weekendkracht voor dit tankstation!

Voor een klant met een tankstation in Panningenzijn we op zoek naar een nieuwe collega voor in het weekend. Het is een mooie locatie langs de doorgaande weg. Er zijn diverse pompen en er is een shop met hierin een bakery. Op deze locatie pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Dit betekent dat je kassa-diensten draait, diensten werkt in de bakery en samen met jouw collega’s zorgt voor een goed gevulde shop en een schoon en opgeruimd tankstation.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag tussen 06:30 – 21:00 uur;
  • Je bent bereid om in de vakantie-periodes extra te werken, ook op doordeweekse dagen;
  • Betrouwbaar en zelfstandig, jij kunt goed zelfstandig werken en komt jouw afspraken na.

De juiste kandidaten zijn beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag & zondag tussen 06:30 – 21:00. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is zodoende ook bereikbaar met de scooter / fiets. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113014