Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 8 – 24 uur | Weert

Terug

Ben jij een harde werker, klantvriendelijk en flexibel? Ben jij inzetbaar op alle voorkomende werkzaamheden, per direct beschikbaar en op zoek naar een nieuwe werkplek?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt | 8 – 24 uur | Omgeving Weert


Voor een klant met een mooie locatie in de omgeving van Weert zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! We zoekeen meerdere collega’s en er zijn diverse mogelijkheden in het aantal te werken uren. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Je gaat aan het werk op deze locatie die recent is overgenomen door onze klant. Op dit station ga je aan de slag als een echte allrounder en word je ingezet achter de kassa, in de bakery en voor diensten in de shop. We zijn dan ook op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om met deze verschillende werkzaamheden aan de slag te gaan!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten past bij jou;
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van een lange rij aan de kassa en pakt met plezier de verschillende werkzaamheden op;
  • Vriendelijk & gastvrij, jij hebt aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen met jouw collega’s.

De juiste kandidaten kunnen in 3-ploegen systeem werken (dag, avond, nacht) en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een must. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113016