Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Echt

Terug

Ben jij gastgericht, enthousiast en betrouwbaar? Op zoek naar een leuke werkplek en ga je graag aan de slag op een locatie waar omgang met mensen centraal staat?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!


Voor een klant met een locatie in Echt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een mooie leuke doorpomp met diverse pompen en een shop met hierin een bakery. De locatie is recent verbouwd en gasten worden ontvangen waar zij naast items uit de shop terecht kunnen voor lekkere belegde broodjes, warme snacks en een goede kop koffie. We zoeken dan ook kandidaten die het leuk vinden om met deze verschillende werkzaamheden aan de slag te gaan!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, met kassa-werkzaamheden of in de horeca / catering;
  • Betrouwbaar & zelfstandig, jij pakt alle voorkomende werkzaamheden nauwkeurig op en bent goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en helpt iedere klant met een glimlach;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar tussen 06:30 – 20:00 en vindt het geen probleem om wisselende diensten te werken.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Beide locaties liggen aan een doorgaande weg en zijn bereikbaar met auto, fiets of scooter. Vanwege de vroege openingsuren van het tankstation is reizen met het OV vaak niet mogelijk.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112990