Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround medewerker tankstation | 16 tot 24 uur per week | Bladel

Terug

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en op zoek naar een afwisselende werkplek op het tankstation?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt!


Voor een klant met twee mooie locaties langs de snelweg ter hoogte van Bladel zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het gaat om twee locaties tegenover elkaar en je kan ingezet worden op beide tankstations. Beide locaties hebben diverse pompen en een ruime shop met een bakery. Wanneer je op deze locaties aan de slag gaat pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je gaat in de bakery aan de slag en maakt hier lekkere broodjes, warme snacks en zorgt voor een goede kop koffie. Je draait kassa-diensten waar je klanten helpt met afrekenen en diverse vragen en natuurlijk zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de shop en het tankstation netjes, schoon en op orde is.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of in een winkel;
  • Flexibel, beide tankstations zijn 7 dagen per week geopend van 06:00 – 22:00, binnen deze openingsuren worden wisselende diensten gewerkt, het werken op verschillende dagen & diensten past bij jou;
  • Je bent vriendelijk, behulpzaam en gastvrij;
  • Actief & enthousiast, jij weet van aanpakken en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in staat om wisselende diensten te werken. Deze locatie ligt aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een pré. Ook pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112988